Persoonlijke en duurzame architectuur

SMRT Architect ontwikkelt en ontwerpt persoonlijke en duurzame architectuur. Van bedrijfsgebouwen tot particuliere woningbouw, van nieuwbouw tot renovatie van bestaande gebouwen. SMRT architect ontwikkelt tijdloze eigenzinnige architectuur welke past in de omgeving en combineert dit met innovatieve oplossingen en nieuwe producttoepassingen. De rode draad in onze projecten is slimmer omgaan met het energie- en materiaalgebruik in de gebouwde omgeving door o.a. transformatie, biobased materiaal gebruik en circulair bouwen.

De klant centraal

In onze ontwerpen staat de wens van de opdrachtgever centraal. Uw wensen worden vertaald naar een ontwerp waarin de architectuur, energiehuishouding, comfort en materiaalgebruik integraal uitgewerkt is. De basis van elk ontwerp is de kwaliteit die al aanwezig is op een plek. Deze kwaliteit wordt ingezet, versterkt en gecombineerd met nieuwe elementen.

Duurzaam (ver)bouwen

Duurzaamheid is voor SMRT Architect meer dan energie besparen, van het aardgas af gaan, Nul-op-de-meter (NOM) of energieneutraal bouwen. Duurzaam (ver)bouwen gaat over de impact die een gebouw heeft op onze leefomgeving, op korte en op lange termijn. Het gaat over de materialen die in de gebouwen toegepast worden en de energie die het kost om deze gebouwen te produceren.

SMRT architect staat voor duurzame maakbare architectuur waarin de wens van haar opdrachtgevers vertaald wordt naar een duurzaam ontwerp dat positief bijdraagt aan onze leefomgeving. Plekken waar je fijn leeft, woont, werkt en/of recreëert, waar je als gebruiker comfortabel bent en waar je energie van krijgt.

Creativiteit nodig?

Wilt u vrijblijvend kennis maken en ontdekken wat SMRT Architect voor u kan betekenen?

Neem contact op met Martje van Horrik

Persoonlijke & Duurzame Architectuur